Een jubileumjaar kan niet gevierd worden zonder een jubileumactiviteit. Voor ons 65-jarig bestaan hebben wij een geweldige activiteit kunnen opzetten welke de historie in zal gaan als één van de mijlpalen van onze vereniging.

Jubileumconcert zaterdag 4 november 2017

guido-dieteren-sint-barbara-jublileumconcert4


Op zaterdag 4 november 2017 zal onze vereniging haar jubileumconcert geven in de Sittardse Stadsschouwburg met ondersteuning van Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren en een ensemble van Guido’s Orchestra. Tevens zal ook het Sittards Mannenkoor SI-TARD haar opwachting maken, en het kinderkoor Cantarella, eventueel aangevuld met kinderen van de Sittardse basisscholen.

Het concert heeft de titel “Gelök” meegekregen. Gelök vanwege deze samenwerking, Gelök vanwege de nieuwe uniformering die wij gaan presenteren tijdens dit concert en Gelök dat onze vereniging dit concert kan en mag realiseren.

Deze samenwerking betekent een geweldige kans voor ons maar ook voor het publiek om kennis te maken met deze geweldige muzikanten en haar muzikale genre waarmee ze afgelopen jaren geweldige successen mee behaald hebben.

 

Guido’s Orchestra

guido-dieteren-sint-barbara-jublileumconcert5
Guido’s Orchestra is het eigentijdse poporkest onder leiding van orkestleider, vioolsolist en componist Guido Dieteren. Samen met echtgenote en sopraan Wendy Kokkelkoren bewijst het orkest dat pop en klassiek harmonieus samengaan.

Pop meets Classic, Classic meets Pop: Romantisch, Kippenvel, Schittering, Passie en Energiek – de meest bekende melodieën van alle tijden, geherinterpreteerd voor onze tijd, en bovendien veel originele composities, ‘muzikale bonbons’, die net als alle andere nummers uitnodigen tot feest of om heerlijk weg te dromen.

Afgelopen 10 jaar heeft Guido’s Orchestra, naast haar eigen solo carrière, gespeeld met internationale supersterren zoals Andrea Bocelli, Lionel Richie, Diana Ross, DJ Afrojack, Elvis Costello, Petula Clark, Helmut Lotti en vele anderen op de grootste podia in de wereld. Het veelgeprezen crossover orkest is uitgegroeid tot een wereldwijd instituut, getuige meerdere platina albums en haar “Symphonica in Rosso” concerten: Het grootste muziek evenement van de Benelux. Guido’s Orchestra begint in 2015/2016 haar uitgebreide tour door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland .

guido-dieteren-sint-barbara-jublileumconcert7
Muziekcorps St. Barbara is ontzettend trots op dat onze vereniging mag samenwerken met deze geweldige artiesten. Wij zullen hier iedere minuut van genieten en samen met hun ondersteuning gaan wij hopelijk een uniek concert neerzetten in de Sittardse Schouwburg. Wij hopen van harte dat u onderdeel wil uitmaken van deze geweldige ervaring.

De kaarten voor het jubileumconcert kosten € 25,- per persoon en kunnen middels onderstaand bestelformulier besteld worden, of telefonisch via 06-45436774. Dit concert mag u niet missen dus zorg dat u erbij bent!

 

Kaarten voor het jubileumconcert kunt u eenvoudig bestellen door onderstaand bestelformulier in te vullen. U ontvangt van ons een bevestiging van uw bestelling en de bankgegevens met het verzoek de bestelde kaarten te betalen.

De kaarten worden binnen 14 dagen na ontvangst betaling naar u toegezonden.

BESTELFORMULIER KAARTEN:

Wilt u voor uw boekhouding een factuur ontvangen (gaarne aankruisen)?
JaNee

Aantal kaarten dat u wenst te bestellen, € 25,- per persoon: