Muziekcorps St. Barbara Sittard zal op zaterdag 4 november 2017 wellicht haar grootste evenement in haar 65-jarige historie organiseren. In de Sittardse Schouwburg zal op deze dag namelijk een concert gegeven worden in samenwerking met onder andere Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren en een ensemble van Guido’s Orchestra. De samenwerking met deze geweldige artiesten geeft de fanfaremuziek een nieuwe dimensie die we graag met u willen delen. Dit concert zal voornamelijk in het teken staan van de presentatie van onze nieuwe uniformen. Deze nieuwe uniformen zijn hard nodig voor onze vereniging en met uw sponsoring kunnen wij deze doelstelling realiseren.

De nieuwe uniformering, versteviging financiële basis, opleiding van kinderen via ons basisschoolproject en de concertreeks met onder andere Guido Dieteren, Wendy Kokkelkoren en een ensemble van Guido’s Orchestra zijn maar een aantal illustraties waar uw sponsorbedrag ten goede van zal komen. U sponsort niet alleen onze vereniging maar zorgt er met uw sponsoring ook voor dat een stukje cultuur behouden blijft.

Naast het concert hebben wij ook een groep sponsoren gemaand “Koempels”. Onze “Koempels” zijn de jaarlijks terugkerende sponsoren van onze vereniging die door hun donatie ervoor zorgen dat onze vereniging jaarlijks haar activiteiten kan laten plaatsvinden. Ook zorgt deze donatie ervoor dat kinderen van Basisschool Aan de Meule muziekonderwijs krijgt en daarnaast ook aanwezige jeugdleden en potentiële jeugdleden de kans krijgen om muziek te maken bij onze vereniging.

Indien u interesse heeft om sponsor of koempel te, neemt u dan telefonisch contact op met Wesley Jongen (06-45436774) of stuur een e-mail sturen sponsoring@sintbarbara.nl.

Wij hopen u in de toekomst als sponsor te mogen begroeten bij onze prachtige vereniging.